מהם המצבים שבהם מדובר ברשלנות רפואית בעקבות מתן תרופה?

טיפול תרופתי לא מבוקר

רשלנות רפואית במתן טיפול תרופתי לא מבוקר מהווה עבירת פזיזות ורשלנות כעולה מסעיף 338(א) לחוק העונשין הקובע כי "העושה אחת מאלה בדרך נמהרת או רשלנית שיש בה כדי לסכן חיי אדם או לגרום לו חבלה, דינו – מאסר שלוש שנים… (7) נותן טיפול רפואי או כירורגי לאדם שהתחייב לטפל בו; (8)מוכר, מספק, נותן או מפעיל תרופה או חומר מרעיל או מסוכן".

משרד עו"ד גילת קרנר מטפל בתביעות רשלנות רפואית כאשר למטופל נגרם נזק כתוצאה מנטילת תרופות לא מתאימות ו/או במינון שגוי, נגד המוסד הרפואי, הרופא או הרוקח. בטרם משרדנו מגיש את התביעה אנו מתייעצים עם רופא מומחה בתחום הרלוונטי לפגיעה ותומכים את התביעה בחוות דעת רפואית המאושרת על ידו.

לשם ביסוס תביעה ברשלנות רפואית מומלץ להיוועץ עם עו"ד המומחה בתחום רשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה. משרדנו ערוך עם צוות מומחים בכירים ויועצים רפואיים על מנת לתת מענה משפטי למטופל שניזוק מנטילת תרופות לא מתאימות.

ערך רב יש למסמכים הרפואיים העוסקים בעניין התביעה לרבות גיליונות רפואיים, תיעוד רפואי מפורט ומרשמי התרופות כולל קבלות שנתקבלו ברכישתן.

שיתוף:

KG_logo

משרד גלית קרנר ושות' נמנה על המשרדים המובילים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית והביטוח.
המשרד מוביל תקשורתית תביעות רשלנות מורכבות, ואת ניהול התביעות והפניות אל משרדי הממשלה בנושאים מהותיים רוחביים עבור קהילת הנכים בדגש על ילדים עם צרכים מיוחדים.

לוגו של וואטסאפ לייעוץ משפטי בווצאפ